aramıza hoşgeldiniz.


15 Şubat 2012 Çarşamba

Hayat sevince güzel,valla

oley.bugün sevgililer günüüydüü.ne mutlu sana ne mutlu bana ne mutlu bize diyoruz.sevgililer günümüz kutlu olsun diyoruz.mutlu sevgililer günü diyoruz.

aslında ayıp olmasın diye kutladım. bi de maksat yazıya giriş olsun.zira bugünü pek de önemsediğim söylenemez."sevene her gün sevgililerr günüüüü!!" diyenlerdenim.daha açık olacak olursam sevgililer gününün her yerde duyurulması veya dayatılmasıyla kutlanmasını değil de içten gelerek kutlanmasını isterim.o yüzden de sevgilime "ee 14 şubat sevgililer günü aşkım o gün napıcazz?" demem. gerek de yok bence.diyenlere de saygımız sonsuz tabii ki.yine de benim düşüncemin daha saf daha temiz olduğunu düşünmekteyim.yap dediğim için yapılan bişeyden bi içtenlik beklemek saçma olur çünkü.kendini kutlamaya,hediyeler almaya ya da türlü çeşit sürprizler yapmaya mecbur hisseden biriyle,içinden geldiği için farklı bi günde farklı bi zamanda yaptığı tatlı,minik ve bir o kadar da hoş sürprizlerle karşına çıkan biri bir tutulmamalı.bu düşüncemde de yalnız olduğumu sanmıyorum.

bugün şu dikkatimi çekti ki,artık sevgililer günü de böyle bir bayrammışçasına,böyle bir yılbaşıymışçasına kutlanıyormuş.belki de hep öyleydi ben bugün farkettim.

sevgilisi olup da bugünü mutlu mesut kutlayan çifte kumrulara diyecek sözüm yok.mutlu olun canlar.fakat yalnız takılanları da düşünün be allahsızlar.twitter'da facebook'ta böyle bi mutluluk yazıları böyle bi canımlar cicimler.hoş değil bence.ayıp.günah.lütfen daha dikkatli olalım.düşünceli olalım.düşünelim.hem komşusu açken tok yatan bizden değildir.

şaka bi yana aşk dünyanın en güzel şeyi.iyisiyle,kötüsüyle,kavgasıyla,kıskançlığıyla,planotiğiyle,karşılıklısıyla..aşk cidden çok güzel bişey.insana huzur verir.neşe verir.düşünmesini sağlar.düşüncelere dalıp neden sonuç ilişkisi kurmasını bile sağlar.abartmıyorum hepsi gerçek.isviçreli bilim adamlarının araştırmasına falan da dayanmıyor bu söylediklerim.tamamen kendimden bildiğim şeyler.midede uçuşan kelebekler,sürekli bi sırıtma halleri yalan değil.onların hepsi gerçek.yaşadıysanız bilirsiniz.yaşamadıysanız da umarım en kısa sürede yaşarsınız.gerçek olanını...

bu da günün anlam ve önemine uygun olarak tüm çiftlere,tüm aşıklara,tüm aşık olmak isteyenlere gelsin.herkese gelsin ya da.iyi dinlemer.daha nice nice happy valentine's dayleriniz olsun.öperim.

not:F.D'yi de çok severim.(F.D. sevmeyenler için: Badem de söylemiş aynı şarkıyı bi de ondan dinleyin.)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder