aramıza hoşgeldiniz.


1 Şubat 2012 Çarşamba

başlık bulma konusunda sıkıntılarım var.

kimseyi üzmek istemem.üzemem de.ama herkes benim gibi değil sanırım.sahi nasıl beceriyorlar insanlar birini üzmeyi? nasıl becerebiliyorlar bu kadar vurdumduymaz olmayı? acaba kötü bi insan olsam herşey çok mu güzel olurdu? ya da vurdumduymaz olsam?

bazen düşünmüyor değilim kötü bi insan olmayı.düşünüyorum,ama yapamıyorum.ve aklıma hemen kötü olan insanlar nasıl kötü olmayı başarabiliyor sorusu geliyor.acaba çok çaba sarfediyorlar mıdır?sanırım..


onlar kötülükleriyle uğraşadursunlar bi yandan da iyi olan insanların var olduğunu görmek ve bilmek umut verici aslında.ama yine de heryerde rastlanılmıyor bunlara.bulunmaz hint kumaşı mübarek.

keşke iyilerle iyileri kötülerle kötüleri bir araya getirebilseydik.bir iyinin yanına bir kötü gitmiyor çünkü.olmuyor.iyi olan arada kaynayıp gidiyor.çok yazık oluyor. ama bu iyiler de biraz salak oluyor canım.şimdi sen onun kötü olduğunu bile bile dibinden ayrılma.sonra üzül.e oldu mu?olmadı.akıllı ol biraz aç gözünü.çünkü o seni üzerken içi hiç sızlamayacak.halini düşünmeyecek.bıraktığı gibi kalacaksın ama o senin ne halde kaldığını umursamayacak.hayat bu.hayat böyle.ama bi yandan da bişeyler borçluyuz sanırım bu kötü insanlara.onlar olmasaydı iyilerin değeri hiç bilinmeyecekti.hoş,şimdi de ne kadar biliniyor ondan da şüpheliyim ya.neyse o konuya da sonra değiniriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder